تنظیمات پنهان پکیج تاچی | آموزش نحوه تنظیمات پکیج تاچی نمایندگی تاچی در اندیشه

ساخت وبلاگ

تنظیمات پنهان پکیج تاچی | آموزش نحوه تنظیمات پکیج تاچی

اگر شما هم از پکیج تاچی به عنوان وسیله گرمایشی ساختمان خود استفاده می کنید می توانید با استفاده از راهکارهای این مقاله به طور کامل تنظیمات پکیج تاچی را یاد بگیرید. نمایندگی تاچی در اندیشه ما در این مقاله تلاش کردیم تا تنظیمات پنهان و مخفی پکیج تاچی را برای شما به طور کامل توضیح دهیم.

نحوه تنظیم شعله پکیج تاچی

گاهی ممکن است شعله‌های پکیج بهتاجی بلند و کوتاه شود و شما مانند همیشه یک شعله یکنواخت در پکیج تان مشاهده نکنید.برای تنظیم شعله پکیج تاجی می توانید مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید تا مشکل پکیج تان به سرعت رفع شود:

 

در مرحله نخست شما باید صفحه را که به احتراق مربوط است باز کنید. در این مرحله باید شلنگی که محفظه احتراق را به شیر گاز وصل می‌کند جدا کنید. جدا کردن این شلنگ برای احتیاط و پیشگیری از خطرات می باشد پس در انجام آن سهل انگاری نکنید.

 

در مرحله دوم شما باید مطمئن شوید که پکیج‌تاچی برای فصل تابستان تنظیم شده است.

 

در مرحله سوم قصد داریم فشار گاز پکیج را اندازه گیری کنیم. برای اینکار ابتدا شما باید دو پیچی را که بر روی پکیج قرار دارند پیدا کنید.

 

یکی از این پیچ ها بر روی قسمت بالایی شیر گاز پکیج تعبیه شده است و هیچ چیز دیگر در قسمت مکعبی شکل پکیج قرار دارد.

 

دقت داشته باشید که این پیچها دارای برق ۲۴ ولت می باشند.برای سنجش فشار گاز پکیج شما باید پیچی را که در قسمت مکعبی شکل یا به اصطلاح در گوشه پکیج قرار دارد را شل نمایید.

 

شلنگی را که برای اندازه گیری فشار گاز پکیج می باشد به این قسمت باید وصل کنید. اگر مقدار فشار پکیج کمتر از مقدار ۲۵ میلی بار یا تقریباً نزدیک به این مقدار باشد باید بدانید که فشار گاز پکیج شما در حد استاندارد قرار دارد.

 

شما باید برای تنظیم شعله پکیج پیجی را که بر روی قسمت بالای شیرگاز قرار دارد شل کنید و شیلنگ مخصوص اندازه گیری فشار گاز پکیج و به آن وصل نمایید.

 

در مرحله چهارم برای آنکه بتوانید شعله کوتاه پکیج را تنظیم کنید باید یکی از فیش هایی را که بر روی پکیج قرار دارد جدا نمایید و این قطعه را با استفاده از آچار فیکس و ثابت نگه دارید.

 

شما باید با استفاده از یک پیچ گوشتی ، پیچ سرخ رنگی را که برای تنظیم شعله تعبیه شده است راه بچرخانی تا مقدار آن بین ۲ تا ۲/۵ میلی بار قرار بگیرد.

 

در مرحله آخر شما باید فیش روی پکیج را در جای قبلی خود قرار دهید. در این مرحله باید پیچ قرمز رنگ مخصوص تنظیم شعله پکیج را ثابت نگه داشته و شعله بلند ترا بین عدد ۸ تا ۱۲ میلی بار تنظیم کنید.

 

در صورت کم شدن فشار آب گرم پکیج میتوانید با همکاران ما تماس بگیرید یا مقاله ما را مطالعه کنید تا مشکل افت فشار آب گرم پکیج را برطرف کنید.

نحوه تنظیم شعله پکیج تاچینحوه تنظیم دمای پکیج تاچی

دمای پکیج تاچی می‌تواند در فصل‌های مختلف سال متفاوت باشد و این دما می تواند به دلخواه شما تغییر کند.

 

برای مثال در فصل سرما پکیج تاچی شما باید علاوه بر اینکه آب مورد استفاده در خانه و آب مصرفی آشپزخانه و همچنین آب مورد استفاده برای استحمام و سرویس های بهداشتی را گرم کنند باید آبی را که در قسمت رادیاتور ساختمان وجود دارد را نیز گرم نمایند.

 

معمولاً در فصل گرما یا تابستان دمای آب رادیاتور و آب مصرفی ساختمان لازم نیست به اندازه دمای آب مصرفی در فصل زمستان باشد و به همین دلیل شما می توانید دمای پکیج تاچی را متناسب با فصول مختلف تنظیم کنید.

 

بهترین دما برای پکیج تاچی در فصل سرما برای آنکه بتوانید طول عمر مفید آن را افزایش دهید ۷۵ درجه سانتیگراد برای قسمت سیستم گرمایش پکیج و دمای ۳۰ درجه برای آب گرم مصرفی می باشد.

حالت تابستانی پکیج تاچی

برای آنکه بتوانید پکیج تاچی مورد استفاده خود را برای فصل تابستان تنظیم کنید تا عملکرد خوبی داشته باشدبهتر است آن را تنها برای گرم کردن آب مصرفی ساختمان تنظیم کنید زیرا دیگر در فصل تابستان شما احتیاجی به گرم کردن رادیاتورها ندارید.

 

بهترین دما برای گرم کردن آب مورد استفاده ساختمان در فصل گرما دمای ۶۰ درجه سانتی گراد است. این در ماه می تواند متناسب با سن ساکنین ساختمان تغییر کند.

 

اگر در ساختمان شما افراد مسن سکونت دارند می توانید دمای پکیج توجیه خود را بر روی عدد ۶۵ تا ۷۰ نیز تنظیم نمایید.

 

نکته‌ای که باید برای حالت تابستانی پکیج تاچی در نظر داشته باشید این است که هرچه دمای پکیج پایینتر باشد مصرف سوخت کمتر بوده و شما می توانید از پرداخت هزینه های بالای گاز پیشگیری کنید و همچنین در صرفه جویی انرژی نیز گام مثبتی بردارید.

 

نکته دیگری که باید در نظر داشته باشید این است که دمای پایین پکیج باعث عملکرد و کارایی بهتر آن و همچنین افزایش طول عمر مفید پکیج خواهد شد.

 

اگر با مشکل استشمام بوی دود از پکیج مواجه شدید میتوانید مقاله علت بوی گاز پکیج را مطالعه و بدون نیاز به تعمیرکار اقدام به رفع مشکل نمایید.

 

حالت تابستانی پکیج تاچی حالت زمستانی پکیج تاچی

اگر قصد دارید پکیج تاچی را بر روی حالت زمستانی تنظیم کنید باید برای بهبود کارایی و عملکرد پکیج تنظیمات پکیج تاچی را به صورت استاندارد تنظیم کنید.

 

هرچه تنظیمات پکیج تاچی بهتر انجام شده باشد باعث صرفه جویی در هزینه های گاز و همچنین بهبود عملکرد و کارایی پکیج خواهد شد و در نتیجه مصرف انرژی نیز کاهش می یابد.

 

بهترین دما برای حالت زمستانی پکیج تاچی ۷۰ درجه سانتیگراد می باشد. البته این دما با توجه به سن افرادی که در ساختمان سکونت دارند می تواند متفاوت باشد.

 

اگر با مراحل گفته شده نتوانستید پکیج تان را برای حالت زمستانه تنظیم کنید میتوانید مقاله تنظیم پکیج بوتان برای زمستان را مطالعه کنید.

 

دمای میانگین برای فضای اتاق بین ۱۸ تا ۲۱ درجه سانتیگراد تخمین زده شده و این دما برای میانگین سنی ۱۸ تا ۳۵ سال می باشد.اگر افراد سالخورده و مسن در ساختمان شما سکونت دارند می توانید دمای بیشتری را تنظیم کنید.

 

پس همانطور که گفته شد بهترین دما برای آب گرم مصرفی ساختمان ۶۰ درجه و برای رادیاتورها و شوفاژ های موجود در ساختمان دمای ۷۵ درجه سانتی گراد بسیار مناسب است.

تبدیل حالت تابستانی به زمستانی پکیج تاچی

برای تبدیل حالت تابستانی به زمستانی پکیج تاچی شما باید ابتدا دستگاه خود را خاموش نمایید. در مرحله بعد شما باید شیر رادیاتور ها را گرفت در قسمت زیر پکیج قرار دارند باز نمایید.

 

در مرحله بعد رادیاتورها نیاز به هواگیری دارند.اگر با هواگیری پکیج آشنا نیستید می توانید مقاله ما را در این راستا مطالعه کرده و با آگاهی بیشتر برای این منظور اقدام کنید.

 

در این مرحله شما باید فشار پکیج را بررسی کنید و مطمئن شوید که فشار بار پکیج بر روی ۱/۵ تنظیم شده است. در این مرحله می توانید پکیج را روی حالت زمستانی قرار دهید.

 

 

تنظیمات پکیج تاچی مدل اکو eco

اگر شما از پکیج تاچی مدل اکو eco استفاده می‌کنید ممکن است با خطاها و ارور های مواجه شده باشید که برای رفع آنها به دنبال سریعترین راه حل بگردید.

 

ما در این قسمت سریعترین راه حل ها را برای مشکل پکیج تاچی آورده‌ایم. تنظیمات پکیج تاچی مدل اکو نسبت به سایر پکیج ها ساده بوده و شما می توانید با استفاده از سه تیپ کد خطا نسبت به رفع ارورهای آن اقدام کنید.

 

کد تیپA

 

اگر با ارور تیپ Aمواجه شدید باید بدانید که در قطعه سنسور آب گرم پکیج اشکالی رخ داده است و این قطعه دچار کمبود آب یا یخ زدگی شده است. همچنین امکان دارد که در قسمت فیوز پکیج اشکالی رخ داده باشد.

 

کد تیپB

 

در هنگام مواجهه با این ارور باید بدانید که در قسمت فیوز یا تهویه پکیج اشکالی رخ داده است،همچنین امکان دارد سنسور آب گرم و سرد پکیج مشکل پیدا کرده باشند و پکیج با کمبود آب مواجه شده باشد.

 

کد تیپ C

 

این ارور نشان دهنده اشکال و نقص در فشار گاز پکیج و شعله دستگاه می باشد،همچنین امکان دارد پکیج با کمبود آب مواجه شده باشد یا دچار یخ زدگی باشد.

 

در صورتی که نتوانستید برای رفع ارور های پکیج تاچی موفق باشید میتوانید از کمک صدها تعمیرکار پکیج حرفه ای در نمایندگی تعمیرات پکیج کار بهره مند شوید.

 

تنظیمات پکیج تاچی مدل اکو ecoتنظیمات پکیج تاچی مدل اسمارت

تنظیمات پکیج تاچی مدل اکوeco بسیار ساده تر از تنظیمات پکیج تاچی مدل اسمارت می البته اگر با کد خطا هایی که در کاتالوگ محصولات پکیج تاچی ارائه شده است آشنایی داشته باشید می توانید به سرعت برای رفع ارور های پکیج مدل اسمارت اقدام کنید.

 

این ارور ها با ارور های مدل اکو تقریباً یکسان بوده و شما می توانید با استفاده از راهکارهای بالا برای رفع ارور پکیج تاچی مدل اسمارت نیز اقدام کنید.

 

رایج ترین خطا ای که در پکیج اسمارت رخ میدهد ارور ep می باشد که این امر نشان دهنده کمبود آب در پکیج است. اگر متوجه شدید فشار آب پکیج کاهش یافته و به سرعت شیر پرکن پکیج را باز نموده و برای رفع ارور اقدام کنید.

 

اگر اطلاعات این مقاله پاسخگوی سوالات شما درباره تنظیم کردن پکیج تاچی نبود و نیاز به اطلاعات بیشتری در این باره داشتید می توانید کاتالوگ محصولات تاچی را مطالعه نموده و توضیحات مربوط به ارور های آن را بخوانید.

 

همچنین همکاران ما در نمایندگی تعمیرات پکیج کار آماده پاسخگویی به مشکلات پکیج ای و لوازم خانگی شما هستند و میتوانید برای تعمیر پکیج خود از تیم حرفه‌ای نمایندگی تعمیرات پکیج کار کمک بگیرید.

آموزش تعمیرات پکیج...
ما را در سایت آموزش تعمیرات پکیج دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : نمایندگی پکیج puriaaa بازدید : 50 تاريخ : دوشنبه 2 / 5 ساعت: 14:28

آرشیو مطالب

خبرنامه